Partners

Neem een kijkje door onze trotse partners en topmerken

Onze partners

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.

Fortex Caravanvoortenten is een familiebedrijf en maakt sinds 1976 op maat gemaakte voortenten voor alle caravans. Vanaf 2003 heeft Fortex de “Fortex Aronde” op de markt gebracht. Deze innovatieve voortenten zijn niet alleen uniek van vorm, maar zijn ook van hoogwaardige kwaliteit.

Doréma is sinds 1987, al bijna 30 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Polaris Outdoor ontwerpt moderne voortenten en toebehoren, die uitblinken in uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de jarenlange kampeer- en ontwerpervaring van het designteam leiden slimme innovaties tot optimaal opzetgemak van deze -verrassend aantrekkelijk geprijsde- voortenten. De toegepaste materialen, zoals het schroefloze bevestigingssysteem, de naadloze Mehler Airtex 240 dakstof en YKK ritsen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden elke kampeerder een comfortabele en vooral betrouwbare extra leefruimte.

Herzog voortenten zorgen ieder jaar voor een nieuwe maatstaf voor de beginnende kampeerder en voor de professionele kampeerder. Met het huidige programma kunnen zij u een juiste tent bieden voor alle soorten vakanties.

Onze topmerken